Vacature


vacature2Technisch commercieel medewerker

Functieomschrijving

Verwerken van aanvragen van klanten betreffende de verkoop en/of verhuur van de producten en analyseren van de technische mogelijkheden.
Nadenken over toepassingen die de vraag van de klant kunnen beantwoorden en hem een oplossing op maat te bezorgen. Je werkt hiervoor nauw samen met de service afdeling en montage.
Prijzen opvragen bij leveranciers en onderdelen bestellen.
Offertes opstellen voor de klant en deze toelichten indien nodig.
U bent eveneens verantwoordelijk voor de verdere opvolging van het volledige verkoopproces en staat in direct contact met de klant en geeft advies en uitleg.
Kortom: u bent de (technische) interface tussen de klant en de organisatie.

Profiel

De ideale kandidaat…

Heeft een hogere technische opleiding genoten bij voorkeur in een richting industrieel ingenieur, elektromechanica, onderhoudstechnologie of aanverwant. Starters mogen zich eveneens kandidaat stellen.
Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt, maar geen vereiste.
Alleszins heb je een sterke interesse in technische producten en projecten.
Verder ga je klantgericht en detailgericht te werk.
Je getuigt van overtuigingskracht en goede sociaal-communicatieve vaardigheden.
Overzicht bewaken en een sterk praktisch inzicht zijn jou niet vreemd.
Een (passieve) kennis van het Engels is nodig om deze functie naar behoren te kunnen uitoefenen.

Aanbod

Wij bieden een uitdagende job met reële verantwoordelijkheden en groeimogelijkheden. Je komt terecht in een dynamische omgeving met gemotiveerde collega’s waarbij teamwork voorop staat. Als groeiende KMO worden we gekenmerkt door een informele werksfeer, korte communicatielijnen en persoonlijke contacten.
Tevens krijg je de kans lange termijnrelaties op te bouwen met onze klanten. Voldoende uitdaging en variatie zijn gegarandeerd aanwezig. Bij ons kom je elk dag met plezier werken!
Qua verloning kan je rekenen op een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques (8€), hospitalisatieverzekering bij DKV, bonusplan CAO 90, 12 ADV dagen en mogelijkheid tot inschrijven in een (elektrisch) fietsplan.

Onze werkdagen zijn van maandag tot vrijdag, 40 uren per week.

Interesse of vragen?

Contacteer yana@marinemotors.be